Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 27 februari 2017

D66-bustour komt naar Noordoostpolder

Komende woensdag (1 maart) doet de campagnekaravaan van D66 de gemeente Noordoostpolder aan. De bus, onder meer gevuld met Tweede Kamerleden en kandidaat Kamerleden, toert woensdagmiddag door de provincie Flevoland. Van 13.00 tot 13.45 uur is de bus in Dronten, vanwaar de bus koers zet richting de Noordoostpolder. Hier zal de IJsselmeerdijk de bestemming zijn, waar een bezoek wordt gebracht aan het windmolenpark. De bus arriveert er ongeveer om 14.15-14.30 uur en zal parkeren bij het Schapenpad. Paul Vermeulen uit Emmeloord, lid van de Provinciale Staten, zal samen met Cees Tolsma (bestuurder van Windpark Noordoostpolder) de D66-afgevaardigden bijpraten over één van de grootste windmolenparken van Nederland. Het park bestaat uit 86 windturbines (zowel op het land als in het water) en produceert dagelijks voldoende energie om ruim 400.000 huishoudens van elektriciteit te voorzien.