Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 12 mei 2017

Themabijeenkomst over softdrugs

Op maandag 22 mei vindt in het gemeentehuis van Noordoostpolder een themabijeenkomst plaats over softdrugs, en dan met name over de teelt en het gebruik van wiet. Onder meer een preventiemedewerker van Jongerencentrum Heelal, een wijk- en jeugdagent, de coffeeshophouder van ’t Keldertje uit Kampen en de burgemeester van Kampen zullen hun kennis en ervaring deze avond delen. D66 vindt het een goede zaak dat er een gemeentelijke thema-avond over dit onderwerp wordt georganiseerd en hoopt op een volle zaal.

Wat betreft het standpunt rondom dit onderwerp is het zo dat D66 vindt dat gemeente Noordoostpolder de nuloptie moet laten varen en dat het in 2017 hoog tijd is voor een coffeeshop. Ook zijn wij voorstander van het legaliseren van de wietteelt en zien wij in het verlengde daarvan kansen voor ondernemers, denk bijvoorbeeld aan de glastuinbouw.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur.