Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 maart 2019

Paul Vermeulen gaat voor tweede termijn als Statenlid

Woensdag 20 maart staan de Provinciale Statenverkiezingen op het programma. Vanuit D66 Noordoostpolder staan er twee kandidaten op een verkiesbare plaats op de lijst van D66 Flevoland. Paul Vermeulen is op plek 4 de hoogst genoteerde Noordoostpoldernaar bij de democraten, terwijl we Wim van Wegen terugvinden op plek 9. Paul Vermeulen ambieert na zijn eerste periode als Statenlid een tweede termijn. Als afdeling Noordoostpolder juichen we dit van harte toe, want we vinden dat de Provinciale Staten een goede afspiegeling moet zijn van alle gemeenten van Flevoland. Wat meer inbreng vanuit Noordoostpolder onder de volksvertegenwoordigers in de provincie zou een goede zaak zijn. Speerpunten waar Paul zich de komende jaren voor wil inzetten zijn bereikbaarheid en openbaar vervoer, toerisme en recreatie en een leefbaar platteland.

Paul beter leren kennen? Bekijk dan dit interview met lijsttrekker Tiko Smetsers!